Kätilön vastaanotto

Odotatko sinä tai odottaako kumppanisi vauvaa? Onko teillä ehkä vahva toive raskaudesta? Vai onko teillä mahdollisesti pikkuinen jo saapunut taloon? 

Raskauden odotus, raskaus, synnytys ja lapsivuodeaika vaikuttavat voimakkaasti seksuaalisuuteen, seksiin ja parisuhteeseen. Mieleen voi nousta paljon kysymyksiä, joihin alkaa kaipaamaan vastauksia. Kaikki tämä on luonnollista, eikä pohdintojen kanssa tarvitse jäädä yksin.

Tarjoan sinulle ja teille mahdollisuuden tulla keskustelemaan kaikesta raskausaikaan, synnytykseen ja synnytyksen jälkeiseen liittyvästä kanssani kiireettä ja siten, että tulet varmasti kuulluksi. Ajatuksesti tai kysymyksesi voivat liittyä seksuaalisuuteen tai ne voivat olla liittymättä. Pääset pysähtymään rauhassa itsesi ja ajatustesi kanssa vastaanotolleni. 

Minulla on monen vuoden työtausta synnytyssalikätilönä ja sen lisäksi olen toiminut lyhyitä aikoja äitiyspoliklinikalla sekä eri osastoilla. Teen edelleen aika-ajoin keikkatyötä synnytyssaliin, jolloin pystyn takaamaan sinulle ajantasaisimman tiedon kätilökentältä. Voimme keskustella kaikesta, mikä nousee esiin raskausaikaan, synnytykseen tai synnytyksen jälkeiseen aikaan liittyen tai voimme vain pysähtyä ajatustesi/ajatustenne äärelle.

En tarjoa sinulle kliinisiä kätilön palveluja, joten vastaanotollani ei tapahdu neuvolatoimintaa. Sen sijaan tarjoan sinulle aidon kohtaamisen elämän herkän tapahtuman äärellä. Vauvasi on myös tervetullut mukaan vastaanotolleni.

Tutkimusten mukaan esimerkiksi seksin aloittaminen synnytyksen jälkeen on helpompaa, kun seksistä ja toiveista on puhuttu etukäteen. Kaikessa tässä minä voin auttaa sinua.

Lämpimästi tervetuloa -  juuri sellaisena kuin olet.