Mielihyväkutsut

Tuntuuko että netti on pullollaan erilaisia geishakuulia, liukuvoiteita ja vibraattoreita, mutta on vaikea tietää mikä olisi sopivin juuri sinulle tai teille?

Toimin Amorin asiantuntijana ja tulen mielelläni kertomaan seksuaalisesta nautinnosta ja hyvinvoinnista sekä esittelemään laadukkaita tuotteitamme kaikenlaisiin tilaisuuksiin, messuille ja juhliin, kuten polttareihin, babyshowereihin tai esimerkiksi työpaikkanne tyhy -päivään. Kutsuilla saatte rauhassa tutustua erilaisiin valikoimassa oleviin tuotteisiin ja voitte häpeilemättä kysyä välineiden käyttöön tai seksuaalisuuteen liittyviä kysymyksiä. Osallistujamäärää tai ostopakkoa kutsuilla ei ole. Tapani lähestyä seksuaalisuutta on hyvin lempeä sekä sensitiivinen ja lupaan tarjota turvallisen sekä rennon tilan, jossa voit haistella, maistella ja kokeilla eri tuotteidemme toimivuutta hauskuutta unohtamatta!  Mielihyvätuotteita on tarjolla laidasta laitaan aloittelijalle sekä sinulle, joka kenties omistat jo useamman tuotteen. Voit käyttää tuotteita sooloseksissä tai yhdessä kumppanin/kumppaneidesi kanssa - erilaisten sauvojen yms käyttö ei tarkoita, että seksissä olisi muuten mitään vikaa vaan päinvastoin se voi tuoda lisämaustetta myös yhdessä harrastettavaan seksiin.

Amorin tuotteisiin pääset tutustumaan myös vastaanotollani. Varaathan suoraan joko yksilöjatkokäynnin (60minuuttia) tai jatkokäynnin pari/moniskunnille (90 minuuttia), jos haluat tulla tutustumaan tuotteisiin yhdessä kumppanisi kanssa. Kirjoitathan tuolloin varauksen perään tiedon siitä, että tulet ainoastaan tutustumaan tuotteisiimme.