Mielihyväkutsut

Tuntuuko että netti on pullollaan erilaisia geisha-kuulia, liukuvoiteita ja vibraattoreita, mutta on vaikea tietää mikä olisi sopivin juuri sinulle tai teille?

Teen yhteistyötä Amor -mielihyvätuotekaupan kanssa. Tulen mielelläni kertomaan seksuaalisesta hyvinvoinnista ja esittelemään Amorin tuotteita kaikenlaisiin tilaisuuksiin, messuille ja juhliin, kuten polttareihin, babyshowereihin tai esimerkiksi työpaikkanne tyhy -päivään. Kutsuilla saat rauhassa tutustua erilaisiin tuotteisiin ja voit häpeilemättä kysyä välineiden käyttöön tai seksuaalisuuteen liittyviä kysymyksiä. Osallistujamäärää kutsuille ei ole. Tapani lähestyä seksuaalisuutta kutsuilla on hyvin lempeä ja sensitiivinen, eikä tabuja sen ympärillä ole.  Tuotteita on laidasta laitaan aloittelijalle sekä sinulle, joka kenties omistat jo useamman tuotteen. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Amorin tuotteisiin pääset tutustumaan myös vastaanotollani. Varaathan suoraan joko yksilöjatkokäynnin (60minuuttia) tai jatkokäynnin pari/moniskunnille (90 minuuttia), jos haluat tulla tutustumaan tuotteisiin yhdessä kumppanisi kanssa. Kirjoitathan tuolloin varauksen perään tiedon siitä, että tulet ainoastaan tutustumaan tuotteisiimme.