Amorin tuotteet

Tuntuuko että netti on pullollaan erilaisia geishakuulia, liukuvoiteita ja vibraattoreita, mutta on vaikea tietää mikä olisi sopivin juuri sinulle tai teille? Kiinnostaako, miten vibraattori toimii, millainen liukuvoide on ominaisuuksiltaan tai miten saada lisämaustetta seksiin? Sinulla on mahdollisuus tutustua seksin välineisiin, mielihyvätuotteisiin, seksin apuvälineisiin - miksi ikinä haluatkaan tuotteita kutsua - kauttani.

Amorinin tuotteisiin pääset tutustumaan vastaanotollani. Kirjoitathan tuolloin varauksen perään tiedon siitä, että tulet ainoastaan tutustumaan tuotteisiimme. Pystymme vastaanotolla miettimään hyvin tarkkaan, mikä tuote voisi sopia juuri sinulle/teille, kartoitamme tarvettanne ja saat halutessasi ostaa tuotteita mukaasi.

Tulen myös mielelläni kertomaan seksuaalisesta nautinnosta ja hyvinvoinnista sekä esittelemään laadukkaita tuotteitamme kaikenlaisiin tilaisuuksiin, messuille ja juhliin. Oli kyseessä sitten polttarit, babyshower -juhlat tai esimerkiksi työpaikkanne tyhy tapahtuma, sopii Amorin Opaali ohjelmana tapahtumaanne täydellisesti. Saatte rauhassa tutustua erilaisiin valikoimassa oleviin tuotteisiin ja voitte häpeilemättä kysyä välineiden käyttöön tai seksuaalisuuteen liittyviä kysymyksiä. Voit lukea lisää Amorin Opaalista täältä.

Tapani lähestyä seksuaalisuutta on hyvin lempeä sekä sensitiivinen ja lupaan tarjota turvallisen sekä rennon tilan, jossa voit haistella, maistella ja kokeilla eri tuotteidemme toimivuutta hauskuutta unohtamatta! Opaali tai tuotteisiin tutustuminen vastaanotollani ovat siis jo itsessään tietynlainen elämys! Tuotteita on tarjolla laidasta laitaan aloittelijalle sekä sinulle, joka kenties omistat jo useamman tuotteen. Voit käyttää tuotteita sooloseksissä tai yhdessä kumppanin/kumppaneidesi kanssa - erilaisten sauvojen yms käyttö ei tarkoita, että seksissä olisi muuten mitään vikaa, vaan päinvastoin se voi tuoda syvyyttä ja uudenlaisia aistikokemuksia myös yhdessä harrastettavaan seksiin. Voit käydä lukemassa ajatuksiani seksileluihin liittyen Amorinin blogista.

Vastaanottotilani tarjoaa myös mahdollisuuden saapua paikalle pienellä seurueella. Jos siis haluaisit järjestää tilaisuuden noin 8 hengen seurueelle mutta tila puuttuu - voimme sopia hetken seksuaalisuudelle vastaanotollani.

Vastaan myös mielelläni kysymyksiin, joita mahdollisesti Opaalin pitäminen tai tuotteiden ostaminen kauttani herättää. Otathan siis herkästi yhteyttä!

"Mun on yleensä vaikea puhua näistä asioista, mutta Susannan kanssa tunsin oloni koko ajan tosi luontevaksi enkä suinkaan vaivaantuneeksi." -Asiakaspalaute

Asiasanat: Mielihyväkutsut Turku, erotiikkakutsut Turku, seksilelukutsut Turku, seksilelut Turku