Amorin -tuotteet

Toimin Amorin -yrityksen yrittäjänä yhdessä kollegani Henna Suikin kanssa. Tämä tarkoittaa, että sinulla on mahdollisuus tutustua seksin välineisiin, mielihyvätuotteisiin, seksin apuvälineisiin - miksi ikinä haluatkaan tuotteita kutsua - kauttani ja voimme kuunnella juuri sinun tarpeitasi tämän aiheen äärellä.

Amorinin tuotteisiin pääset tutustumaan vastaanotollani sekä useilla messuilla, jossa olen mukana. Olen myös tehnyt Amorinin nettisivuille jokaisen tuotteen kohdalle videot, jossa pääset tutustumaan tarkemmin siihen, millaisesta tuotteesta on kyse. Mikäli haluat tutustua välineisiin vastaanotolla, kirjoitathan tuolloin varauksen perään tiedon siitä, että tulet ainoastaan tutustumaan tuotteisiimme. Pystymme vastaanotolla miettimään hyvin tarkkaan, mikä tuote voisi sopia juuri sinulle/teille, kartoitamme tarvettanne ja saat halutessasi ostaa tuotteita itsellesi. Seuraamalla minun @alhonkoskisusanna tai meidän @amorinoy -instagramia saat tietää myös ajankohtaisesti sen, missä messuilla minut voi kohdata.

Tulen myös mielelläni kertomaan seksuaalisesta nautinnosta ja hyvinvoinnista sekä jakamaan tietämystäni erilaisista välineistä ja tuotteista kaikenlaisiin tilaisuuksiin, messuille ja juhliin. Oli kyseessä sitten polttarit, babyshower -juhlat tai esimerkiksi työpaikkanne tyhy tapahtuma, sopii Amorin Opaali ohjelmana tapahtumaanne täydellisesti. Saatte rauhassa tutustua erilaisiin valikoimassa oleviin tuotteisiin ja voitte häpeilemättä kysyä välineiden käyttöön tai seksuaalisuuteen liittyviä kysymyksiä. Voit lukea lisää Amorin Opaalista täältä.

Tapani lähestyä seksuaalisuutta on hyvin lempeä sekä sensitiivinen ja lupaan tarjota turvallisen sekä rennon tilan, jossa voit haistella, maistella ja kokeilla eri tuotteidemme toimivuutta ilman pikkutuhmaa huumoria. Opaali tai tuotteisiin tutustuminen vastaanotollani ovat siis jo itsessään tietynlainen elämys, jonka tavoitteena on kohdata sinut kuitenkin aina yksilönä ja kokonaisuutena. Tuotteita on tarjolla laidasta laitaan aloittelijalle sekä sinulle, joka kenties omistat jo useamman tuotteen. Voit käyttää tuotteita sooloseksissä tai yhdessä kumppanin/kumppaneidesi kanssa - ajattelen,  että välineet voivat tuoda lisäsyvyyttä ja uudenlaisia aistikokemuksia myös yhdessä tehtävään seksiin. Voit käydä lukemassa ajatuksiani seksivälineisiin liittyen Amorinin blogista.

Vastaanottotilani tarjoaa myös mahdollisuuden saapua paikalle pienellä seurueella. Jos siis haluaisit järjestää tilaisuuden noin 8 hengen seurueelle mutta tila puuttuu - voimme sopia hetken seksuaalisuudelle vastaanotollani.

Vastaan myös mielelläni kysymyksiin, joita mahdollisesti Opaalin pitäminen tai tuotteiden ostaminen kauttani herättää. Otathan siis herkästi yhteyttä!🧡

"Laitan vielä vieraiden pyynnöstä sulle erityiskiitoksen viime perjantaista.
Oli ihan mielettömän upea ja silmiä avaava ilta. Sinusta huokuva lempeys ja empaattisuus on käsinkosketeltavaa ja tietotaitosi opaalin ympärillä on erityistä. Oot huikea tyyppi ja todella toivon, että vielä tapaamme näissä merkeissä! <3 " -Asiakaspalaute

Asiasanat: Mielihyväkutsut Turku, erotiikkakutsut Turku, seksilelukutsut Turku, seksilelut Turku