AJANVARAUS

Läydät vastaanottoaikani sekä voimassa olevat hinnat alta olevasta ajanvarauskalenterista. Otan ajanvarauksia vastaan myös puhelimitse numerosta + 35840 760 3338, somen välityksellä tai sähköpostitse susanna@lempeattuulet.fi. Huomioithan, että elokuusta 2023 alkaen vastaanottotilani on siirtynyt Kerttulinkadulle, osoitteeseen Kerttulinkatu 14 B 24. Tarjoan vastaanotollani aina halutessasi kahvia, teetä tai kaakaota, jotta olosi olisi mahdollisimman rentoutunut ja kotoisa.

Jos et löydä kalenterista sinulle sopivaa aikaa, laita minulle viestiä niin katsotaan mitä voin tehdä asialle! Myös etätapaamiset ovat mahdollisia turvallisen doxy.me -sivuston kautta, mainitsethan etätapaamisesta ajanvarauksen yhteydessä. 

Kerran kuussa lauantaisin otan asiakkaita vastaan Aava Turku Hansan tiloissa, ajanvaraus sinne tapahtuu heidän asiakaspalvelunsa kautta eivätkä vapaat ajat näy alla olevassa kalenterissa. Huomioithan, että Aavan hinnat ovat myös eri mitä arkivastaanottoni hinnat Kerttulinkadulla.

Syyskuussa 2024 pääset varaamaan ajan myös upeille kollegoilleni saman ajanvarauskalenterin kautta. Jos et löydä minulle sopivaa aikaa tai en tunnu sopivalta palveluntarjoajalta sinulle, suosittelen mielelläni kollegoitani.

Kokemukseni on osoittanut, että jo ajan varaaminen käynnistää muutosprosessin - mitä nopeammin teet päätöksen käynnistää prosessin, sitä nopeammin kuljet pois vanhasta, kohti uutta. 

Lämpimästi tervetuloa!🧡