TUTKINNOT:

Licensed Master of NLP™ 7/23 

Licensed practitioner of NLP™ 1/23

Seksuaaliterapeutti 6/21, auktorisointi (Specialist in sexological councelling, NACS) 4/2023

Auktorisoitu seksuaalineuvoja (SSS) 12/2017

Sairaanhoitaja-kätilö (AMK) 11/2014

Lähihoitaja 5/2010

Näiden lisäksi olen käynyt usean erilaisen täydennyskoulutuksen sekä kehitän itseäni jatkuvasti.

Muuta mainittavaa:

Suomen Seksologisen seuran vuoden valopilkku 2022

Olen 33 -vuotias erityistason seksuaaliterapeutti (NACS), auktorisoitu seksuaalineuvoja ja kätilö Liedosta. Olen myös kahden pienen pojan äiti sekä nainen, joka ei saa tarpeekseen elämän ainutlaatuisista hetkistä.

Seksuaalisuus on kiehtonut minua aina. Se, miten ihmisen mieli ja keho kehittyvät syntymästä kuolemaan, miten koko elämänkaari mukautuu vuosien varrella juuri omanlaiseksi, sinunlaiseksi. Miten luonnollinen osa se on elämämme kehityskaarta ja miten iso osa se on identiteettiämme. Valmistuttuani 2010 lähihoitajaksi ja myöhemmin kätilöksi avautuivat silmäni vielä entisestään siihen, miten isosta asiasta onkaan kyse. Kun on nähnyt työssään koko elämänkaaren, kauniin ainutlaatuisen syntymän ja niin hauraan elämän katkeamisen, olen huomannut, että seksuaalisuus on meissä aina läsnä, tavalla tai toisella.

Kuitenkin elämän hektisyys, median ja ulkopuolisten asettamat paineet, odotukset sekä useat muutokset sekä tapahtumat elämässämme ja kehossamme luovat myös välillä epävarmuutta, pelkoa ja jopa häpeää. Ne voivat horjuttaa omaa seksuaalisuutta tahtomattamme. Tällöin olisi tärkeää saada keskustella asiasta jonkun kanssa. Toisille se voi olla puoliso tai ystävä, toiset kaipaavat ammattilaista ohjaamaan ja kuuntelemaan, auttamaan tilanteessa, jota voi olla itsekin vaikea nimetä. Vuonna 2021 valmistun seksuaaliterapeutiksi, jotta voisin olla enemmän hyödyksi ja tueksi juuri sinun seksuaalisten kysymysten äärellä. Samana vuonna ryhdyin täysipäiväiseksi yrittäjäksi, jotta voin auttaa sinua vielä laajemmin sekä pysähtymään tilanteesi äärellä. 

Myöhemmin kouluttauduin lisää NLP:n parissa, sillä ymmärsin mielellä olevan niin valtavan suuri merkitys siihen, miten asioihin suhtaudumme. Usein tunnetaakkaa sekä mielen ajatuksia esimerkiksi rittämättömyyteen tai epävarmuuteen liittyen voidaan työstää erilaisten harjoitteiden avulla. Käytänkin siis keskustelun tueksi toisinaan erilaisia mielikuva/rentoutusharjoitteita silloin, jos koen että se voisi olla asiakkaalle hyödyksi.

Saat tulla luokseni ja pysähdyn sekä kohtaan sinut ajan kanssa ilman, että sinun tarvitsee kokea häpeää asiasi vuoksi. Kiitän sinua luottamuksestasi ja tiedän, miten paljon sinulta on vaatinut rohkeutta saapua luokseni. Kannan sitä tietoa arvokkaasti ja valtavan kiitollisena luottamuksestasi.

Voit saapua vastaanotolleni joko yksin tai yhdessä kumppanisi/kumppaneidesi kanssa. Voimme pitää myös paritapaamisia yksilötapaamisten ohella.  Lupaan, että tulet kuulluksi ja nähdyksi omana itsenäsi. 

Sinun ei tarvitse jäädä asioidesi kanssa yksin. Minä kuuntelen, tuen ja haastan ajatuksiasi, jotta sinun elämäsi olisi juuri sen näköistä, jollaista toivot sen olevan. Jos et vielä tiedä millaista sen toivoisit olevan niin ei hätää - minä kirkastan tuota tulevaisuuden kuvaa kanssasi, jotta pystyt päästämään irti vanhasta.

Lämpimästi tervetuloa.