TUTKINNOT:

Seksuaaliterapeutti 6/21

Auktorisoitu seksuaalineuvoja 12/2017

Sairaanhoitaja-kätilö 11/2014

Lähihoitaja 5/2010

Olen seksuaaliterapeutti, auktorisoitu seksuaalineuvoja ja kätilö Liedosta. Olen myös kahden pienen pojan äiti sekä nainen, joka ei saa tarpeekseen elämän ainutlaatuisista hetkistä.

Seksuaalisuus on kiehtonut minua aina. Se, miten ihmisen mieli ja keho kehittyvät syntymästä kuolemaan, miten koko elämänkaari mukautuu vuosien varrella juuri omanlaiseksi, sinunlaiseksi. Miten luonnollinen osa se on elämämme kehityskaarta ja miten iso osa se on identiteettiämme. Valmistuttuani 2010 lähihoitajaksi ja myöhemmin kätilöksi avautuivat silmäni vielä entisestään siihen, miten isosta asiasta onkaan kyse. Kun on nähnyt työssään koko elämänkaaren, kauniin ainutlaatuisen syntymän ja niin hauraan elämän katkeamisen, olen huomannut, että seksuaalisuus on meissä aina läsnä, tavalla tai toisella.

Kuitenkin elämän hektisyys, median ja ulkopuolisten asettamat paineet, odotukset sekä useat muutokset sekä tapahtumat elämässämme ja kehossamme luovat myös välillä epävarmuutta, pelkoa ja jopa häpeää. Ne voivat horjuttaa omaa seksuaalisuutta tahtomattamme. Tällöin olisi tärkeää saada keskustella asiasta jonkun kanssa. Toisille se voi olla puoliso tai ystävä, toiset kaipaavat ammattilaista ohjaamaan ja kuuntelemaan, auttamaan tilanteessa, jota voi olla itsekin vaikea nimetä. Vuonna 2021 valmistun seksuaaliterapeutiksi, jotta voisin olla enemmän hyödyksi ja tueksi juuri sinun seksuaalisten kysymysten äärellä. Samana vuonna muutin toiminimeni Lempeät tuulet -hyvinvointipalveluksi. 

Tule keskustelemaan kanssani mieltä askarruttavista asioista luottamuksellisesti, ajan kanssa ja ilman häpeää. Voit saapua vastaanotolleni joko yksin tai yhdessä kumppanisi/kumppaneidesi kanssa. Voimme pitää myös paritapaamisia yksilötapaamisten ohella. Lupaan, ettei sinun tarvitse olla asioidesi kanssa yksin. Lämpimästi tervetuloa.