Seksuaalineuvonta

Seksuaalineuvonta on tyypillisesti lyhytkestoisempaa työskentelyä kuin seksuaaliterapia. En erottele näitä palveluita toisistaan, sillä kohtaan ihmisen yksilöllisesti ja toimin jokaisen yksilöllisten tarpeiden mukaan. Ajanvaraus tapahtuu siis aina seksuaaliterapia -nimellä. Tämä siksi, että saman asiakkaan kanssa voin toimia terapeuttisesti sekä hyödyntää seksuaalineuvontaosaamistani.

Sinun ei myöskään tarvitse tietää, kaipaatko seksuaalineuvontaa tai -terapiaa. Tärkeintä on, että olet valmis työskentelemään seksuaalisuuteen liittyvien kysymysten parissa ja haluat parantaa kokonaisvaltaista hyvinvointiasi pysähtymällä itsesi ja seksuaalisuutesi äärelle. Teemat voivat olla hyvin samankaltaiset seksuaaliterapiassa ja -neuvonnassa.

Lämpimästi tervetuloa. Voit varata itsellesi suoraan tunnin vastaanottoajan tai saapua tutustumiskäynnille, jolloin pääset kuulemaan vielä tarkemmin mitä työskentely pitää sisällään sekä katsomaan, tunnunko oikealta ihmiseltä matkallesi. Voit varata aikasi täältä.