Verkkokurssit


Tällä sivulla pääset tutustumaan erilaisiin verkkokursseihin/valmennuksiin, joissa olen mukana. Jos sinulle herää kysyttävää kursseihin tai valmennuksiin liittyen, niin olethan herkästi yhteydessä!

Nautinnon äärelle -verkkokurssi

Oletko unohtanut, miten nauttia elämästä ja erityisesti omasta seksuaalisuudestasi? Onko seksi sinulle suorituskeskeistä ja rutiininomaista tai eikö sitä ole enää lainkaan? Haluaisitko nauttia omilla ehdoillasi ja täysin aistein, mutta et oikein tiedä miten?

Nautinnon äärelle -verkkokurssimme vie sinut kirjaimellisesti nautinnon äärelle omalta kotisohvaltasi käsin. Minun, sekä seksuaalikasvattaja Tanja Aakon ohjauksella saat tutkia rauhassa sitä, mistä sinun seksuaalinen nautintosi lopulta koostuu. Pääset lukemaan lisää sekä ostamaan kurssin täältä.

Seksilelukurssi

Verkkokaupat ja kivijalkaliikkeet ovat täynnä seksileluja, mutta tuntuuko, ettet oikein tiedä lopulta miten niitä käytetään, kenelle tuotteet ovat osoitettu tai miten säilytys toteutuu? Olemme luoneet sinulle paketin, joka kattaa kaikki ne tiedot, joiden avulla pääset pohtimaan vielä syvemmin mikä tuote voisi sopia käyttöösi ja mistä kannattaa lähteä liikkeelle. Pääset ostamaan kurssin täältä.

Seksivälineet tutuiksi -kurssi ammattilaisille

Tämä kurssi on sinulle, joka työskentelet sote- alalla tai olet myös seksologian alan ammattilainen. Kurssi pitää sisällään kaiken saman tiedon mitä yllä oleva seksilelukurssikin, mutta sen lisäksi mukana on ammattilaisille suunnattu luento. Tämän kurssin avulla saat lisätyökaluja puhua seksivälineistä asiakkaille sekä tiedät niistä enemmän itse, jolloin ohjaus on helpompaa. Pääset lukemaan lisää kurssista ja ostamaan sen täältä