Verkkokurssit


Tällä sivulla pääset tutustumaan erilaisiin verkkokursseihin/valmennuksiin, joissa olen mukana. Jos sinulle herää kysyttävää kursseihin tai valmennuksiin liittyen, niin olethan herkästi yhteydessä!

Nautinnon äärelle -verkkovalmennus

SEURAAVA VALMENNUS STARTTAA 19.4!

Oletko unohtanut, miten nauttia elämästä ja erityisesti omasta seksuaalisuudestasi? Onko seksi sinulle suorituskeskeistä ja rutiininomaista tai eikö sitä ole enää lainkaan? Haluaisitko nauttia omilla ehdoillasi ja täysin aistein, mutta et oikein tiedä miten?

Nautinnon äärelle -verkkovalmennuksemme vie sinut kirjaimellisesti nautinnon äärelle viiden viikon aikana. Minun, sekä seksuaalikasvattaja Tanja Aakon ohjauksella saat tutkia rauhassa sitä, mistä sinun seksuaalinen nautintosi lopulta koostuu. Pääset lukemaan lisää sekä ilmoittautumaan mukaan valmennukseen täältä.

Seksilelukurssi

Verkkokaupat ja kivijalkaliikkeet ovat täynnä seksileluja, mutta tuntuuko, ettet oikein tiedä lopulta miten niitä käytetään, kenelle tuotteet ovat osoitettu tai miten säilytys toteutuu? Olemme luoneet sinulle paketin, joka kattaa kaikki ne tiedot, joita me asiantuntijoina olemme aiemmin kutsuilla jakaneet. Pääset ostamaan kurssin täältä.

Pysähdy itsesi äärelle näiden kolmen työkalun avulla -minivalmennus

Tuntuuko, että välillä on vaikea pysähtyä sen tärkeimmän - sinun itsesi äärelle? Olen luonut yhteistyössä minivalmennukset.fi sivuston kanssa pienen työkalupakin sinulle, jossa on kolme harjoitusta jota käytän myös paljon vastaanotollani. Tämän valmennuksen tarkoitus on saada sinut näkemään itsesi tärkeimpänä ja oppia puhumaan itsellesi myötätuntoisemmin sekä näkemään niitä asioita, joista sinä elämässä nautit. Ensin happinaamari itselle ja sitten vasta muille! 

Minivalmennuksen pääset ostamaan täältä.